Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

UriRoyal® 2g 7 kesica

Pharmas
1,293.13 RSD
+

Uriroyal je preparat koji sadrži sastojke koji svojim zajedničkim dejstvom rešavaju problem urinarnih infekcija uzrokovanih bakterijom E.coli. D-manoza deluje lokalno u samoj mokraćnoj bešici tako što sprečava vezivanje E.Coli za sluzokožu mokraćne bešike i izbacuje je mehaničkim putem u spoljašnju sredinu. S. boulardii je vrsta kvasca koja vraća digestivni sistem u ravnotežu i štiti dobre bakterije u crevima. Koristi se u tretmanu urinarnih infekcija kao dopunsko sredstvo ili za prevenciju upornih infekcijakoje se vraćaju uzrokovanih ovom bakterijom.

Doziranje i način primene
Sadržaj kesice rastvoriti u 100 ml vode i popiti sveže pripremljen. Uzima se uveče pre spavanja na prazan želudac i bešiku. Deca starija od sedam godina i odrasli: napitak pripremljen od jedne kesice dnevno. Deca od tri do sedam godina: napitak pripremljen od 1/2 kesice dnevno. Kod nekomplikovanih infekcija urinarnog trakta izazvanih bakterijom E. coli terapija traje tri do sedam dana, dok se u tretmanu upornih infekcija koje se ponavljaju preparat koristi tri meseca.

Sastav
Jedna kesica sadrži 2g D-manoze i kulturu živih liofilizovanih kvasaca Saccharomyces boulardii i aromu brusnice.

Proizvođač: Pharmas
Brend: Uriroyal
Osobine artikla: Tretman urinarnih infekcija izazvanih bakterijom Escherichia coli
Osobine artikla: Za komedikaciju infekcija urinarnog trakta, uz antibiotsku terapiju
Osobine artikla: U prevenciji rekurentnih infekcija urinarnog trakta