Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Aptamil-1 Pronutra 400 g

Milupa
1,684.00 RSD

Aptamil 1 u pakovanju od 400 g je kompletno mleko za odojčad, pripremljeno da zadovolji sve nutritivne potrebe vaše bebe tokom prvih šest meseci života. Sadrži kombinaciju pažljivo odabranih sastojaka (Pronatura +), kao što su prebiotici, galakto/frukto-oligosaharidi i polinezasićene masne kiseline dugog lanca, koji obezbeđuju normalno funkcionisanje imunog sistema, postizanje optimalnih kognitivnih sposobnosti i pravilan psihomotorni razvoj.

Doziranje i način primene

Osim ako Vaš pedijatar savetuje drugačije, doziranje prilagođavate kilaži deteta prema uputstvu koje je navedeno na pakovanju. Standardno doziranje za 100 ml je 90 ml vode zajedno sa tri ravne merice. Jedna ravna merica je 4,5 g. Koristite isključivo priloženu mericu. Uvek pripremite svež obrok i odmah ga ponudite detetu.

Sastav

Laktoza (iz mleka), biljna ulja, maltodekstrin, koncentrat proteina surutke (iz mleka), oligosaharidi, kalcijum, riblje ulje, taurin, inozitol, cink, L-karnitin, vitamin E, tiamin (B1), riboflavin (B2), cijanokobalamin (B12), fitomenadion (vitamin K1), natrijum-selenit.

Dodatne informacije

Proizvođač:Milupa
Brend:Aptamil
Karakteristike:Aptamil 1 je pogodan za posebnu dijetetsku namenu za odojčad od rođenja, kada se ne doje ili se dohranjuju.
Osobine artikla:Hrana za bebe i decu
Osobine artikla:Sastav približan sastavu majčinog mleka