Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Aptamil-1 Pronutra 800 g

Milupa
3,124.00 RSD

Aptamil 1 u pakovanju od 800 g je kompletno mleko za odojčad pripremljeno da zadovolji sve nutrituvne potrebe vaše bebe tokom prvih šest meseci života. Sadrži kombinaciju visoko odabranih sastojaka (Pronutra+) kao što su prebiotici (galakto/frukto-oligosaharidi) i polinezasićene masne kiseline dugog lanca koji obezbeđuju normalno funkcionisanje imunog sistema, postizanje optimalnih kognitivnih sposobnosti i pravilan psihomotorni razvoj.

Doziranje i način primene

Osim ako vaš pedijatar ne savetuje drugačije, doziranje prilagođavate težini deteta prema upustvu koje je navedeno na pakovanju. Standardno doziranje za 100 ml je 90 ml vode zajedno sa tri ravne merice. Jedna ravna merica je 4,5 g. Koristite isključivo priloženu mericu. Uvek pripremite sveži obrok i odmah ga ponudite detetu.

Sastav

Laktoza (iz mleka), Biljna ulja, Maltodekstrin, Koncentrat proteina surutke (iz mleka), Oligosaharidi, Kalcijum, Riblje ulje, Taurin, Inozitol, Cink, L-karnitin, Vit. E, Tiamin (B1), Riboflavin (B2), Cijanokobalamin (B12), Fitomenadion (Vit. K1), Natrijum-Selenit.

Dodatne informacije

Proizvođač:Milupa
Brend:Aptamil
Karakteristike:Aptamil 1 je pogodan za posebnu dijetetsku namenu za odojčad od rođenja, kada se ne doje ili se dohranjuju.
Osobine artikla:Obezbeđuje kompletne nutritivne potrebe deteta u prvom polugođu života