Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Novalac 3 400 g ukus vanila

Lugar Alneo
1,087.00 RSD

Novalac 3 pogodan je kao prelazna hrana nakon upotrebe Novalaca 2 ili bilo koje druge prelazne mlečne formule. Mlečna formula Novalac 3 odgovarajuće dopunjava raznoliku ishranu deteta koja je u tom uzrastu potrebna za zdrav razvoj i rast. Novalac 3 je deo velike grupe proizvoda posebno prilagođenih odojčadi pažljivo izabranim sastojcima i kontrolisanim kvalitetom.

Doziranje i način primene

Vaše dete trebalo bi svaki dan da popije bar 500 ml toplog (< 37 °C) ili hladnog mleka Novalac 3, odnosno pomoću njega pripremite žitne kašice i druge obroke kao deo uravnotežene ishrane.

Jedna limenka dovoljna je za pripremu 12 obroka.

Sastav

 U skladu je sa evropskim direktivama o dečijoj mlečnoj hrani, ne sadrži genetski modifikovane organizme (GMO), a ni gluten.

Dodatne informacije

Proizvođač:Lugar Alneo
Brend:Novalac
Karakteristike:Novalac je adaptirana formula koja zadovoljava sve potrebe bebe i obezbeđuje dobar rast i razvoj. Bebe ga lako prihvataju zbog blagog i prijatnog ukusa.
Osobine artikla:Gvožđe u mleku doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji deteta
Osobine artikla:Sadrži kalcijum i vitamin D, koji su potrebni za normalan razvoj kostiju deteta