Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Novalac AC 0-6 meseci 400 g

Lugar Alneo
1,279.00 RSD

Novalac AC je posebna formula namenjena bebama od rođenja do 6. meseca koje imaju grčeve, gasove i druge probleme sa varenjem. Ovo mleko skraćuje period plača usled grčeva, smanjeno je stvaranje gasova u crevima. U ovom mleku je smanjena količina laktoze, obogaćen je gvožđem i sadrži optimanu količinu masti i proteina.

Doziranje i način primene

Flašicu i cuclu je potrebno oprati i sterilisati pre upotrebe. Vodu prokuvati i ohladiti. Na 30 ml vode dodati 1 mericu mleka. Broj merica mleka i vode prilagoditi uzrastu i potrebama bebe.

Sastav

Obrano mleko, maltodeskstrini, biljna ulja (palmino, sojino, kokosovo), laktoza (mleko), mlečne belančevine (mleko), kalcijum-hlorid, kalijum-hidroksid, vitamini, natrijum-hlorid, dikalijum-fosfat, taurin, magnezijum-oksid, gvožđe-sulfat, holin-bitartarat, cink-sulfat, inozitol, L-karnitin, antioksidansi, bakar-sulfat, mangan-sulfat, kalijum-jodid, natrijum-selenit.

Dodatne informacije

Proizvođač:Lugar Alneo
Brend:Novalac
Karakteristike:Novalac AC je formula prilagođena bebama koje imaju grčeve, gasove i druge probleme sa varenjem. Sastav je prilagođen potrebama za normalan rast i razvoj ali u isto vreme prilagođen osetljivim organima za varenje. Za ovu formulu su rađena klinička ispitivanja. Za više informacija pitajte farmaceuta.
Osobine artikla:Adaptirana mlečna formula
Osobine artikla:Smanjuje grčeve
Osobine artikla:Smanjuje nadutost i gasove