Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Novalac IT 0-12 meseci 400 g

Lugar Alneo
827.00 RSD

Novalac IT je početna mlečna formula za odojčad sa zatvorom od rođenja do 6. meseca. Mlečna formula je prilagođena i za decu do 12. meseca ako ih majke ne doje ali kao deo mešovite ishrane. Sadrži povećanu količinu laktoze koja predstavlja hranu za crevne bakterije (prebiotik). Laktoza zajedno sa magnezijumom pomaže i pražnjenju creva. Mlečna formula je obogaćena gvožđem, aminokiselinama i proteinima, vitaminima i mineralima.

Doziranje i način primene

Pomešati određenu količinu mleka i flaširane vode. Mlečna formula mora biti uvek sveže pripremljena, ostatak treba baciti.

Sastav

Obrano mleko, laktoza, biljna ulja, vitamini A, B1, B2, B6, B12, C, D3, E, K1, niacin, pantotenska kiselina, folna kiselina, biotin, minerali bakar, selen, mangan, jod, cink, gvožđe, magnezijum, fosfor, kalcijum, kalijum, natrijum, aminokiseline holin, inozitol, taurin, L-karnitin, omega - 3 i - 6 masne kiseline.

Dodatne informacije

Proizvođač:Lugar Alneo
Brend:Novalac
Karakteristike:Novalac IT je početna mlečna formula za odojčad sa zatvorom od rođenja do 6. meseca. Novalac IT omekšava stolicu jer sadrži povećan nivo laktoze koji privlači vodu i omekšava stolicu.
Osobine artikla:Adaptirana mlečna formula
Osobine artikla:Hrana za posebne potrebe
Osobine artikla:Smanjuje otežano pražnjenje creva