Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Nutrino Mlekce, ovas i keks 200 ml

Fabrika dečje hrane
67.68 RSD

Šta se svaka mama potajno nada– da njeno dete spava celu noć. Predstavljamo vam Nutrino Mlekce! To je tečna žitna kaša, spremna za upotrebu. Nutrino Mlekce sadrži mleko i žitarice koje daju osećaj sitosti detetu, jer su bogate vlaknima. Idealno je za konzumiranje i u kući i u pokretu, može da se upotrebljava odmah ili da se prespe u flašicu.

Doziranje i sastav

Pogodno je za pred spavanje ili tokom dana. Nutrino Mlekce je obogaćeno inulinom, koji je dobar za imuni sistem i digestivni trakt vašeg deteta, jer pripada grupi prebiotika i stimuliše rast bakterija mlečno kiselinskog vrenja – probiotika. Inulin može povećati apsorpciju kalcijuma u organizmu, pomaže razvoju normalne crevne flore i deluje kao bilo koje biljno vlakno – olakšava probavu.

Sastav

Mleko sa 2,3% mlečne masti (91%), ovseno brašno 3%, keks 2% (pšenično brašno, šećer, delimično hidrogenizovana biljna mast (palmina), sredstva za dizanje testa: amonijum-hidrogenkarbonat i natrijum-hidrogenkarbonat, emulgator: sojin lecitin, kuhinjska so, aroma: vanilin), voda, krompirov skrob, fruktoza, inulin

Dodatne informacije

Proizvođač:Fabrika dečje hrane
Brend:Nutrino
Karakteristike:Nutrino mlekce tečna kaša ovas i keks 200 ml je tečna žitna kaša za miran san koja daje osećaj sitosti detetu. Spremna je za upotrebu i laka za poneti.
Osobine artikla:Za miran san
Osobine artikla:Ukusno i sito
Osobine artikla:Daje osećaj sitosti i pruža miran san detetu