Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Orthomol Arthro plus 30doza

8,050.00 RSD
+

Orthomol Arthro Plus je hrana za posebne medicinske namene sa šećerom i zaslađivačem namenjena za upotrebu u dužem vremenskom periodu. Orthomol arthroplus je namenjen za tretman osteoartritičnih promena u zglobovima. Sadrži sve važne komponete koje su neophodne za očuvanje i obnovu hrskavice zglobova: glukozamin, hondroitin, kolagen, hijaluronsku kiselinu, vitamine minerale, fitonutrijente i omega-3 masne kiseline. Orthomol Arthro Plus bi trebalo koristiti u kontinuitetu najmanje tri meseca nakon čega se po potrebi može nastaviti sa upotrebom, redukovati upotreba ili napraviti pauza.

Doziranje i način upotrebe

Rastopiti sadržaj jednog paketića (dnevna doza) u 100 do 150 ml negazirane vode ili voćnog soka i zajedno sa kapsulama omega-3 masnih kiselina popiti uz jelo ili nakon jela.

Sastav 
Omega-3-masne kiseline (EPA, DHA), goveđi kolagen, vitamin A, vitamin D, vitamin E, vitamin K, vitamin C, kompleks vitamina B, folna kiselina, glukozamin-sulfat, hondroitin-sulfat, hijaluronska kiselina, likopen, lutein.

Proizvođač: Orthomol

Brend: Orthomol

Karakteristike: Orthomol Arthro plus je dodatak ishrane sa posebnom medicinskom namenom. Namenjen je za tretman osteoartritičnih promena u zglobovima.

Osobine artikla: Regeneraciju i očuvanje hrskavice svih zglobova.

Osobine artikla: Tretman osteoartritičnih promena u zglobovima.Slični proizvodi