Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Orthomol Immun Junior 14 doza, ukus pomorandže

2,619.94 RSD
+

Orthomol Junior C Plus je hrana za posebne medicinske namene za podršku još nerazvijenom imunom sistemu kod dece. Kombinuje sve neophodne antoksidanse, minerale, fitonutrijente, u pravim dozama i pravom balansu, kako bi postigao maksimalnu efikasnost i pružio maksimalnu podršku immunom sistemu vašeg deteta u prevenciji i borbi protiv virusnih i bakterijskih infekcija. Posebno je pogodan za decu sa ponovljevim, čestim, respiratornim infekcijama, u akutnim fazama bolesti, kao i za prevenciju virusnih infekcija kod dece u kolektivu.

Doziranje i način primene

Preparat je namenjen za decu iznad četvrte godine. Primenjuje se tako što 3 tablete za žvakanje (1 paketić) dnevno uz jelo ili posle jela svakog dana. Dnevna doza se može rasporediti tokom dana ili se može uzeti odjednom.

Sastav

Vitamin A, vitamin D, vitamin E, vitamin K, vitamin C, kompleks vitamina B, kalcijum, magnezijum, gvožđe, cink, bakar, mangan, selen, hrom, jod, fitonutrijenti, bioflavonoidi citrusa, lutein, likopen.

Proizvođač: Orthomol Gmbh

Brend: Orthomol

Karakteristike: Za jačanje imunog sistema kod dece iznad četvrte godine., kao i za prevenciju respiratornih infekcija, kod prehlada, sinuzitisa, laringitisa, tonzilitisa, i kod hroničnih oboljenja.

Osobine artikla: Neutralizuje slobodne radikale

Osobine artikla: Jača imuni sistem

Osobine artikla: Antioksidativno delovanje


Slični proizvodi