Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Colief infant kapi 15 ml

Crosscare
2,880.00 RSD
+

U prvim nedeljama života probavni sistem bebe nije dovoljno razvijen i ne proizvodi dovoljne količine enzima laktaze. Mlečni šećer laktoza bez laktaze ne može da se razloži na prostije šećere koji se lako resorbuju i prouzrokuje nadutost, bol i grčeve u stomaku uz intenzivan plač bebe. Colief kapi za bebe sadrže enzim laktazu kao tretman prolazne laktozne nepodnošljivosti, dodaju se u mleko za bebe (majčino ili mlečnu formulu), razgrađuju laktozu, smanjuju nadutost i otklanjaju grčeve i bol kod bebe. Colief kapi razgrađuju laktazu na jednostavnije šećere (glukozu i galaktozu) pre nego što se hranjenje bebe završi i na taj način sprečavaju nastanak grčeva. Četiri kapi Colief-a razloži 70 % laktaze u 100 ml mleka.

Doziranje i način primene
Ukoliko beba sisa, staviti malu količinu majčinog mleka u flašicu i dodati četiri kapi Colief-a. Dati bebi pre podoja, a nakon toga nastaviti sa dojenjem. Ukoliko je beba na ishrani adapriranom mlečnom formulom, dodati četiri kapi Colief-a u mlako mleko, sačekati pet do 10 minuta da se enzim laktaza aktivira i nastaviti hranjenje bebe.

Sastav
Jedna kap Colief-a sadrži 0.0025 g laktaze, a 15 ml ovog proizvoda sadrži 360 kapi, što je dovoljno za 90 podoja, odnosno obroka.

Dodatne informacije
Proizvođač:
Crosscare
Brend: Colief
Karakteristike: Colief kapi za bebe olakšavaju varenje mleka bez obzira da li beba sisa ili je na dohrani mlečnom formulom, uz istovremeno smanjenje simptoma povezanih sa crevnim grčevima.
Osobine artikla: Pomažu kod crevnih grčeva
Osobine artikla: Smanjuju nadutost