Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Naturoplex® brusnica, 20 kapsula

Abela Pharm
888.48 RSD
+

Naturoplex® brusnica je dodatak ishrani namenjen za održavanje zdravlja urinarnog trakta. Sadrži sprašeni plod brusnice standardizovan na 7,2% proantocijanidina koji sprečavaju zadržavanje bakterija u urinarnom traktu. Naturoplex® brusnica je proizvod na bazi celog ploda Severnoameričke brusnice koja efikasno pomaže u održavanju normalne funkcije i zdravlja urinarnog trakta. Naturoplex® brusnica dugotrajno ometa vezivanje Ešerihije i drugih bakterija uzročnika urinarnih infekcija, čak 24h sata posle primene, i pruža efikasnu pomoć usprečavanju ponavljanja urinarnih infekcija.

Doziranje i način primene
3x1 kapsule dnevno (nije namenjen za trudnice i decu mlađu od 6 godina)

Sastav
Sprašeni plod brusnice standardizovan na min. 7,2% proantocijanidina

Proizvođač: Abela Pharm
Brend: Naturoplex®
Karakteristike: Naturoplex® brusnica je dokazano efikasna brusnica namenjena svima koji imaju problem sa čestim, ponavljanim infekcijama mokraćnih kanala. Naturoplex® Brusnica je proizvod celog ploda severnoameričke brusnice, koja pomaže da se spreči vezivanje bakterija u urotraktu čak 24h nakon primene.
Osobine artikla: Severno - američka brusnica kao aktivna komponenta – ceo plod ( sok, opna, mesnati deo, seme);
Osobine artikla: Standardizovan na 7.2% proantocijanidina;
Osobine artikla: Dugotrajno ometa adherenciju bakterija za epitel, čak 24h;

Slični proizvodi