Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Babytol DHA Omega 30 kapsula

4U Pharma Gmbh
980.00 RSD
+

Babytol D3 + Omega predstavlja dodatni izvor vitamina D i jedne od Omega-3 masnih kiselina DHA (dokozaheksanoične kiseline), namenjen ishrani kod odojčadi i dece. Unos dokozaheksanoične kiseline (DHA) doprinosi normalnom razvoju vida kod novorođenčadi do 12 meseci starosti. Takođe, DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga. Vitamin D3 pomaže apsorpciji važnih minerala kalcijuma i fosfora iz digestivnog trakta i time omogućava normalan razvoj i rast zuba i kostiju. Proizvod se preporučuje svim novorođenčadima od 8. dana života do kraja treće godine života jer je taj period presudan za razvoj kritičnih moždanih funkcija kod dece, kao i kod dece koja imaju problem sa poremećajem pažnje. 

Doziranje i način primene

Jedna kapsula dnevno. Potrebno je da okrenete gornji deo kapsule (kapicu), zatim povučete i uklonite. Kapsulu potom pritisnite i sadržaj kapsule istisnite direktno u bebina usta, kašičicu ili pomešate sa mlekom.

Sastav

U jednoj twist off kapsuli nalazi se 400 IJ vitamina D3 rastvorenog u prirodnom maslinovom ulju i 100 mg DHA. Bez alergena, kozervansa i aditiva.

Dodatne informacije

Proizvođač:4U Pharma Gmbh
Brend:Babytol
Karakteristike:Obavezna suplementacija vitamina D3 i DHA Omega-3 masna kiselina prema svim evropskim i nacionalnim preporukama primenjuje se od osmog dana života, svakodnevno, do navršene tri godine života.
Osobine artikla:Pravilan razvoj mozga, kognitivnih i mentalnih funkcija
Osobine artikla:Normalan razvoj vida kod odojčadi do 12 meseci
Osobine artikla:Pravilan razvoj kostiju i zuba