Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Nutrigen Ferromixin kesice, 30 komada

Vivatinel
680.00 RSD

Ferromixin je u obliku praška, a specijalna tehnologija prikriva ukus gvožđa. Odojčad i mala deca su sklonija nedostatku gvožđa jer mleko i hrana koju konzumiraju često ima niži sadržaj gvožđa od potrebnog. Manjak gvožđa u ishrani može dovesti do nedostatka gvožđa u organizmu, a ono je neophodno za normalan rast i razvoj dece, mentalni i fizički. Inkapsulirano gvožđe sprečava mešanje gvožđa sa drugim sastojcima u hrani i poboljšava njegovu bioraspoloživost. Mešanje Nutrigen Ferromixin praška sa hranom ne menja njen ukus, boju i teksturu. Doza obezbeđuje 3 vitamina i 2 minerala koji doprinose normalnom formiranju ćelija krvi. Bez šećera, zaslađivača, konzervanasa, veštačkih boja i fenil-alanina.

Doziranje i način primene

1 kesica dnevno za decu stariju od 12 meseci. Kesica se može dodati u hranu ili razmutiti u vodi.

Sastav

Vitamin A 300mcg, vitamin C 30mg, folna kiselina 160mcg, gvožđe 12,5mcg, cink 5mg

Dodatne informacije

Proizvođač:Vivatinel
Brend:Nutrigen
Karakteristike:Nedostatak gvožđa može uticati na mentalni i fizički razvoj dece. Zato je važno nadoknaditi ga na prirodan način.
Osobine artikla:Jednostavno se koristi.
Osobine artikla:Doza obezbeđuje 3 vitamina i 2 minerala koji doprinose normalnom formiranju ćelija krvi.